Våre 6 beste tips til morsdagsgaver

Søndag 12. februar er det morsdag. Er du sent ute med å finne ut hva du skal gi, eller trenger du litt inspirasjon? Her er våre 6 beste tips til årets morsdagsgaver.

Morsdag er en dag hvor vi gjerne hyller og setter pris på mamma, enten hun er vår, noen andres eller en ren bonusmamma. I år feirer vi morsdag søndag 12. februar. 

Selv om landets bokhandlere og blomsterbutikker bugner over av flotte buketter og kjærlighetskort, finnes det flere alternativ for deg som trenger tips til hvordan du kan skjemme bort kjæresten din eller verdens beste mamma på denne dagen.

Her er våre 6 beste tips til hyggelige morsdagsgaver:

Server frokost på senga

Har du barn i hus vil de synes det er stas å få være med å lage frokost til mamma på søndag morgen. Tips! La mor nyte en god dusj mens dere rydder opp på kjøkkenet etterpå.

Start dagen med å servere mamma en varm kopp med kaffe på senga. Å lage kaffe på kaffetrakter er enkelt, og gir kaffe som smaker rent og godt. Evergood Classic har en nøye utvalgt blanding av 100 prosent Arabica-bønner. Det er den særegne smaken av Evergood som har gjort den til nordmenns mest foretrukne kaffe. 

Smoothie er god og sunn frokost. Hva med å imponere mamma eller kjæresten med en energiboost-smoothie på sengen? Det er enklere enn du skulle tro. Med ferske bær blir den ekstra frisk og full av gode næringsstoffer.

En bukett med blomster

Alle setter pris på en bugnende bukett med blomster. Hos KIWI får du kjøpt tulipaner fra Bama. Tulipaner er ikke bare fine å se på, men også en enkel blomst å lykkes med, fordi den trenger lite stell. Det er derfor ikke så rart at mange elsker akkurat denne blomsten. 

Imponer med en smakfull middag

Middagen smaker gjerne litt bedre når du ikke har laget den selv, men heller får den servert. Om du vet at mamma foretrekker fisk, kjøtt eller vegetar, har vi i KIWI garantert en oppskrift som vil falle i smak.

Hudpleie og hygiene

MorsdagsgaverNY-kopi.png

Morsdag kan være en fin anledning til å oppgradere undertøyskuffen, eller fylle på med deodoranter, hudkremer og andre forbruksvarer. Hos din lokale KIWI-butikk får du kjøpt hudpleie, hygieneartikler og kvalitetsundertøy, samtidig som du tar ukeshandelen.  

Morsdagskake

En god kake hører en feiring eller markering til. Så hvorfor ikke overraske med en hjemmelaget kake? Å bake noe sammen kan dessuten være en hyggelig aktivitet for hele familien. 

Du kan også enkelt bestille din favorittkake på raskekaker.no og få den levert i din lokale KIWI-butikk. Bestill til dagen etter, eller opptil 30 dager i forveien. 

Marsipankake og Oreokake fra raskekaker.no

Blant kakene du kan velge mellom er favorittene våre konditorens anbefaling: Marsipankake og Oreokake

Kakene bakes i et av Bakehusets lokale konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke leverer kaker til KIWI-butikker i Nord-Norge. Se alle kakene og bestill her

Morsdagskort

Med et morsdagskort kan du vise at du setter pris på moren din. Et kort kan også være en fin måte å vise at man tenker på mor selv om man ikke alltid er i nærheten av hverandre. Du kan velge om du lager kortet ditt selv, eller kjøper et kort og skriver din egen hilsen. Lite er så hyggelig som et hjertefølt kort med fine ord.