TORO Tomatsuppe har lenge vært en favoritt i mange familier. Nå får du klassikeren i ekstra stor pakning til seks porsjoner. Trenger du serveringstips? Her får du tre smakfulle forslag!
Mer suppe og mer makaroni! Nå får du TORO Tomatsuppe XL som gir hele seks porsjoner suppe, perfekt til en sulten familie. Her får du tre serveringstips som gjør suppen ekstra mettende og enkel å variere:
1. Tomatsuppe med kikerter og gresskarkjerner
En enkel og smakfull variant med ekstra crunch! Server gjerne med skiver av grovt brød.
Du trenger:
1 boks kikerter
100 g gresskarkjerner
1 ts salt
½ ts koriander
2 ss spisskummen
2 ss rapsolje
1 l vann
1 pose TORO Tomatsuppe
Crème fraîche, til topping
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 210 °C, varmluft.
- Skyll kikertene godt og la vannet renne av. Tilsett gresskarkjerner og vend inn salt, koriander, spisskummen og olje.
- Fordel blandingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15- 20 minutter til alt er sprøtt og gyllent. Følg med mot slutten så ikke gresskarkjernene blir brent.
- Tilbered tomatsuppen etter anvisning på pakken.
- Server suppen toppet med sprø kikerter, gresskarkjerner og en klatt crème fraîche.
2. Gratinert tomatsuppe med kjøttboller
En helt ny vri på suppefavoritten! Server gjerne med frisk salat og nystekte rundstykker til.
Du trenger:
2 gulrøtter
1 løk
1 l vann
1 pose TORO Tomatsuppe
200 g fullkornsmakaroni, eller annen pasta
400 g kjøttboller
2 ss oregano
Salt og pepper
100 g revet lettost
Frisk basilikum til servering
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 200 °C (over- og undervarme).
- Finhakk gulrot og løk, og stek dem myke i litt olje. Sett til side.
- Kok makaroni eller annen pasta som anvist, skyll og sett til side.
- Lag TORO Tomatsuppe etter anvisning på pakken.
- Rør inn pasta etter ønsket mengde i suppen for en gryteaktig konsistens.
- Tilsett kjøttbollene og la dem trekke til de er gjennomvarme.
- Ha alt over i en ildfast form, strø revet ost på toppen og gratiner i ovnen til osten er gyllen.
- Topp med frisk basilikum og server med frisk salat og nystekte rundstykker.
3. Tomatsuppe med sprø ostepinner
Barnas favoritt – enkelt, raskt og skikkelig godt! Perfekt til både middag og kvelds.
Du trenger:
Grovt brød
Smør eller margarin
Skivet gulost
Frisk timian eller oregano
TORO Tomatsuppe
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 200 °C, over- og undervarme.
- Tilbered tomatsuppen etter anvisning på pakken.
- Smør brødskivene med litt smør eller margarin og legg på ost. Dryss over timian eller oregano.
- Stek i ovnen til osten er smeltet og gyllen.
- Skjær ostesmørbrødene i staver med en pizzaskjærer.
- Server suppen sammen med de sprøstekte ostepinnene og nyt!