Kalkun grillskiver med grillet aubergine og tzatziki

Kalkun er både sunt og godt. Prøv grillskiver med grønnsaker.

20-40 min
Middels
Kalkun grillskiver med grillet aubergine og tzatziki

Slik gjør du

  1. Kalkun grillskiver med grillet aubergine og tzatziki

    1. Syltet sjalottløk

      1. 1
        Skrell og del løkene i to på langs. Skjær dem i tynne skiver og legg dem på et glass eller i en skål.
      2. 2
        Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La stå i 20 minutter før servering.
    2. Grønnsaker, brød og saus

      1. 1
        Stek brødet etter anvisning på pakken.
      2. 2
        Skjær auberginene i 1 cm tykke skiver, gjerne litt på skrått slik at de blir større. Rør sammen olje, oregano, chilipulver og salt i en liten skål og pensle det over aubergineskivene på begge sider.
      3. 3
        Grill dem sammen med kalkunen over direkte varme til alt har fått fine grillmerker, auberginen har blitt litt myk og kalkunen akkurat er gjennomstekt.
      4. 4
        Del sitronen i to og grill den med snittsiden ned.
      5. 5
        Server kalkunen sammen med nystekte rundstykker, aubergine, et par skjeer med tzatziki, syltet sjalottløk og finhakket persille. Klem resten av sitronen over.