Wok med strimlet svinekjøtt

Wok er både kjapt, sunt og godt!

20-40 min
Middels
Wok med strimlet svinekjøtt

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Varm opp en ss olje i en panne eller wok på middels til høy varme og stek kjøttet til det nesten er gjennomstekt. Legg det til side.
    3. 3
      Skjær rødløken, paprikaen og gulroten i tynne skiver og del brokkolien opp i små buketter. Tilsett 1 ss olje i pannen dersom det trengs og stek grønnsakene til de så vidt er litt myke. Legg dem sammen med kjøttet.
    4. 4
      Skru ned varmen til middels, stek curry-pastaen i et minutt og tilsett kokosmelken, kjøttet og grønnsakene.
    5. 5
      Server med ris og grovhakket koriander.