Aspargessalat med ytrefilet av storfe, ruccola og parmesan
Denne aspargessalaten med ytrefilet, ruccola og parmesan passer perfekt til både lunsj og middag.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- Krydre ytrefileten med salt og pepper. Varm en panne med litt olje og stek kjøttet sammen med to knuste hvitløksfedd. Trykk lett på kjøttet for å sjekke stekegraden. Medium stekt har samme motstand som nesetippen din. Ta kjøttet ut av pannen og la det hvile i noen minutter før du skjærer det opp.
- Del brødet i små biter. Stek brødbitene i samme panne som kjøttet til de blir gyllenbrune og sprø.
- Kok opp vann i en kjele. Kok aspargesene i ca. 2 minutter til de er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand. Kok aspargesene i ca. 2 minutter til de er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand.
- Fordel ruccola, asparges og brødkrutonger på et serveringsfat. Skjær biffen i tynne skiver og legg over salaten. Dryss over grovrevet parmesan og litt nykvernet sort pepper før servering.