Biff stroganoff av høyrygg med fullkornsris og fennikelsalat

Biff stroganoff av høyrygg med fullkornsris og fennikelsalat

En smakfull vri på en klassiker

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Biff stroganoff

  1. Kok ris som anvist på pakken. I mellomtiden lager du stroganoff. Skjær kjøtt i 2 cm tykke strimler. Ha smør i en støpejernsgryte og varm opp. Når smøret er brunt steker du kjøttstrimler til de er gylne. Kutt løk i strimler og sopp i båter. Stek dem sammen med kjøttet til løken er blank. Grovhakk paprika og ha den i sammen med paprikapulver. Rør godt. Tilsett tomatpuré og sennep. Rør videre. Tilsett fløte og buljong. Smak til med pepper og salt. La det hele småkoke til risen er ferdig.
  2. I mellomtiden: Skjær fennikel og vårløk i tynne strimler. Press over saften av ½ sitron. Server Biff Stroganoff med fullkornsris og sprø, syrlig fennikelsalat.