Entrecôte og brokkoli med kapers-og rosindressing

Entrecôte og brokkoli med kapers-og rosindressing

Hva med biff til middag?

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Entrecôte og brokkoli med kapers-og rosindressing

  1. Legg rosinene i bløt i balsamico-eddiken i ca. 20 minutter.
  2. Legg hvitløken i en liten foodprosessor og finhakk den. Tilsett skylte kapers og persille og kjør det sammen til du har en jevn mos. Sett miksen til side til rosinene er klare for å avslutte dressingen.
  3. Rist mandlene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og legg til side.
  4. Krydre kjøttet med en klype salt og pepper og stek det på middels til høy varme i pannen med 1 ss olivenolje.
  5. Skjær brokkolien i mellomstore buketter og stilkene i grove terninger. Dampkok dem til de så vidt har blitt møre – du ønsker litt tyggemotstand.
  6. Hell rosinblandingen i foodprosessoren med kapersmiksen og kjør det sammen til rosinene er grovt hakket. Smak til med salt og pepper.
  7. Server kjøttet med brokkoli toppet med rosindressing og mandelflak.