Entrecôte med avokadosmør og salat av råmarinerte sjampinjonger
Lyst på en middag utenom det vanlige i dag? Prøv denne gode retten med entrecôte og avokadosmør.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Avokadosmør
- Skjær sjampinjonger i tynne skiver. Plukk persille av stilkene og finhakk sjalottløk.
- Legg alt i en skål. Press over sitronsaft, drypp over litt olivenolje og la det marinere i 5-10 minutter til soppen mykner. Vend spinatbladene forsiktig inn rett før servering og smak til med pepper.
- Kjør sammen alle ingrediensene til avokadosmøret i en blender eller med en stavmikser og smak til med salt og Tabasco.
- Salte og pepre kjøttet. Pensle med olivenolje og grill kjøttet i ca 3-4 minutter på hver side.
- Server kjøttet med salaten og en skje av avokadosmøret.