Entrecôte med avokadosmør og salat av råmarinerte sjampinjonger

Entrecôte med avokadosmør og salat av råmarinerte sjampinjonger

Lyst på en middag utenom det vanlige i dag? Prøv denne gode retten med entrecôte og avokadosmør.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Avokadosmør

  1. Skjær sjampinjonger i tynne skiver. Plukk persille av stilkene og finhakk sjalottløk.
  2. Legg alt i en skål. Press over sitronsaft, drypp over litt olivenolje og la det marinere i 5-10 minutter til soppen mykner. Vend spinatbladene forsiktig inn rett før servering og smak til med pepper.
  3. Kjør sammen alle ingrediensene til avokadosmøret i en blender eller med en stavmikser og smak til med salt og Tabasco.
  4. Salte og pepre kjøttet. Pensle med olivenolje og grill kjøttet i ca 3-4 minutter på hver side.
  5. Server kjøttet med salaten og en skje av avokadosmøret.