Grillet entrecôte med Norzolasmør og myk sjalottløk

20-40 min
Enkel
Grillet entrecôte med Norzolasmør og myk sjalottløk

Slik gjør du

  1. Norzolasmør

    1. 1
      Salte og pepre kjøttet. Lag 4 pakker med løk (med skall) i folie. Plasser pakkene på grillen eller i ovnen på 200 grader til løken er myk (ca 10-15 minutter).
    2. 2
      Bland alle ingrediensene til Norzolasmøret og oppbevar det ved romtemperatur.
    3. 3
      Pensle kjøttet med olivenolje, og grill det i ca 3-4 minutter på hver side.
    4. 4
      Legg kjøttet på 4 tallerkener. Åpne foliepakkene med varm og myk løk og press innholdet ut over kjøttet. Legg en klatt Norzolasmør i løken, og kvern over litt svart pepper.
    5. 5
      Server med salat eller ovnsstekte poteter!