Grillet ytrefilet gremolata med søtpotet og chévretortilla
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Tortilla
- 1Skrell søtpotet og skjær dem i ca 1/2 cm tykke skiver. Skjær løk i store båter.
- 2Brun søtpotet og løk i litt olivenolje i ca 10 minutter.
- 3Ha det i en bolle, smuldre i ost og klipp over persille.
Salte og pepre. - 4Visp egg i en annen bolle og hell røren over søtpotetblandingen.
- 5Varm olje i stekepannen, og hell i blandingen.
La det steke på middels varme i ca 15 minutter til tortillaen er gyllenbrun.
- 1
Gremolata
- 1Finhakk persillen og bland med sitronskallet.
Riv i hvitløken - ferdig!
- 1
Ytrefilet
- 1Salte og pepre kjøttet. Grill kjøttet et par minutter på hver side, legg det på fat og strø gremolataen over.
- 1