Grillet ytrefilet gremolata med søtpotet og chévretortilla

20-40 min
Middels
Grillet ytrefilet gremolata med søtpotet og chévretortilla

Slik gjør du

  1. Tortilla

    1. 1
      Skrell søtpotet og skjær dem i ca 1/2 cm tykke skiver. Skjær løk i store båter.
    2. 2
      Brun søtpotet og løk i litt olivenolje i ca 10 minutter.
    3. 3
      Ha det i en bolle, smuldre i ost og klipp over persille.
      Salte og pepre.
    4. 4
      Visp egg i en annen bolle og hell røren over søtpotetblandingen.
    5. 5
      Varm olje i stekepannen, og hell i blandingen.
      La det steke på middels varme i ca 15 minutter til tortillaen er gyllenbrun.
  2. Gremolata

    1. 1
      Finhakk persillen og bland med sitronskallet.
      Riv i hvitløken - ferdig!
  3. Ytrefilet

    1. 1
      Salte og pepre kjøttet. Grill kjøttet et par minutter på hver side, legg det på fat og strø gremolataen over.