Gryte på høyrygg med poteter og snøfrisk
Du kan også bruke magrere kjøtt som mørbrad eller ytrefilet av storfe i denne retten. Oppskrift på tomatsaus? Søk etter «hjemmelaget tomatsaus» i søkefeltet øverst på siden.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
- Del kjøttet i grove biter. Bruk en stor gryte, gjerne i jern. La kjøttet steke, litt av gangen, pa° høy varme til det fa°r fin farge og litt stekeskorpe. Senk temperaturen og tilsett tomatsausbase, vann og buljong. la det koke opp. Smak til med salt og pepper.
- Skrell poteter og løk og del de i 1 cm tykke skiver. Ha alt oppi gryten sammen med krydder. La det sma°koke i 30-40 min. Del opp brokkoli i sma° buketter og ha i na°r det gjensta°r 5 min. av koketiden. Server i dype ska°ler med en klatt Snøfrisk og en kvist rosmarin.