Kremet mørbradgryte med sopp

Prøv denne smakfulle gryten med kjøtt og grønnsaker.

Over 60 min
Middels
Kremet mørbradgryte med sopp

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skjær soppen i skiver og finhakk løken og timianbladene.
    3. 3
      Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun godt på begge sider i 1 ss smør i en tykkbunnet gryte på høy varme.
      Ta ut kjøttet og legg det til side.
    4. 4
      Smelt resten av smøret i gryten, skru varmen ned på middels og stek soppen og løken gyllen. Tilsett mesteparten av timianbladene, men spar noen til servering.
    5. 5
      Skjær kjøttet i skiver og legg det i gryten sammen med fløten. La det putre i noen minutter så sausen tykner. Bland ut maizena i litt vann og rør i for å tykne ytterligere dersom det trengs. Smak til med soyasaus, salt og pepper.
      Gryten er klar til servering når kjøttet er gjennomstekt.
    6. 6
      Topp gryten med de siste timianbladene og server med ris.