Kremet mørbradgryte med sopp
Prøv denne smakfulle gryten med kjøtt og grønnsaker.
Over 60 min
MiddelsSlik gjør du
Kremet mørbradgryte med sopp
- Tilbered risen etter anvisning på pakken.
- Skjær soppen i skiver og finhakk løken og timianbladene.
- Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun godt på begge sider i 1 ss smør i en tykkbunnet gryte på høy varme. Ta ut kjøttet og legg det til side.
- Smelt resten av smøret i gryten, skru varmen ned på middels og stek soppen og løken gyllen. Tilsett mesteparten av timianbladene, men spar noen til servering.
- Skjær kjøttet i skiver og legg det i gryten sammen med fløten. La det putre i noen minutter så sausen tykner. Bland ut maizena i litt vann og rør i for å tykne ytterligere dersom det trengs. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Gryten er klar til servering når kjøttet er gjennomstekt.
- Topp gryten med de siste timianbladene og server med ris.