Storfekebab med grillet pitabrød og granateplesalat
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Storfekebab med grillet pitabrød
- Fyr opp grillen eller sett ovnen på 200 grader. Bløtlegg grillspyd i kaldt vann.
- Bland kjøttdeig med Kesam og hakket persille. Smak til med salt og pepper.
- Form deigen till avlange ”kebab” og trykk dem på grillspydene.
- Grill et par minutter på hver side eller stek i ovn i ildfast form ca 10-15 minutter. Legg til slutt pitabrød på grillen eller i ovnen 1-2 minutter på hver side.
- Server kebab-spydene med yoghurtsalat og varme pitabrød.
Granateplesalat
- Bre yoghurt ut på et fat med skje, ha over mandler, granateplekjerner, revet kålrabi, løk.
- Bland krydder og strø det over yoghurten.
- Avslutt med noen drypp olivenolje