Åpen omelett med røkt laks, urter og Jarlsbergost

Omelett med laks er raskt og enkelt!

Ingredienser

  • 5 stk egg
  • 3 ss melk
  • 1 stk løk
  • 2 store tomater
  • 300 g røkt laks
  • 2 dl grovhakket bladpersille og dill
  • 50 g Jarlsberg
  • smør til steking

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og melk og smak til med salt og pepper. Vær forsiktig med saltet da laksen alt er ganske salt.
  2. Skjær løken i skiver eller båter, og stek den i litt smør i en vid stekepanne. Skjær tomatene i skiver.
  3. Hell i de vispede eggene og rør litt med en tregaffel. Legg tomatene over røren når den begynner å tykne, og strø over osten. La det steke i et par minutter til (osten skal begynne å smelte).
  4. Legg på røkelaks og strø over de blandede urtene.