-
Salt og pepre kjøttet. Ha smør og olivenolje i en stekepanne og brun kjøttet i ca 2-3 minutter på hver side. Ta kjøttet av pannen og la det hvile på en tallerken. Skjær 4 skiver brød og hell over litt olivenolje. Rist brødskivene i stekepannen til de er gyllenbrune. Hakk hvitløk og gni inn i de ristede brødskivene for å gi ekstra smak.
-
Skrell kålrot og kutt tynne strimler med en potetskreller eller ostehøvel og legg i en bolle. Ha i hakket kruspersille. Hell kesam i bollen og rør godt sammen. Smak til med pepperrot, presset sitronsaft og salt.
-
Legg brød på tallerkener, skjær opp kjøttet og fordel på brødskivene. Finhakk sjalottløk og dryss over. Legg en haug kålrotsalat på hver sandwich.
-
Skill 4 eggeplommer og legg de forsiktig i et "hull" på toppen av hver sandwich. Eller ha dem i halve eggeskall og hell over ved servering.
-
Smak til med salt og pepper, og nyt herligheten!