Ørretkrem på grovt brød med dill, revet squash og gulrot
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Sett ovnen på 200 grader.
- 2Legg et bakepapir på en stekeplate og fordel ørreten utover. Bak fisken i ovnen i ca. 15 min.
- 3Grovrasp squash og gulrøtter. Finhakk purre og legg alle grønnsakene i en bolle. Press over saften fra ½ sitron og tilsett lettrømme og majones. Bland godt sammen.
- 4Legg brødet inn i ovnen de siste 5 minuttene av fiskens steketid slik at det blir varmt og gyllent. Legg den ferdige fisken på en tallerken, del den i små biter med en gaffel og la den kjølne.
- 5Ha fisken i røren og bland forsiktig sammen. Smak til med salt og pepper og ha over hakket dill. Fordel røren på varme brødskiver og server med en ekstra sitronbåt og litt dill som pynt.
- 1