Club sandwich med rester av kalkun eller kylling

Dette er en skikkelig digg restemat-sandwich.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 600 g rester av kalkun eller kylling
  • 1 terning kyllingbuljong
  • 4 dl vann
  • 8 skiver bacon
  • 8 tynne brødskiver
  • Dressing etter eget valg, aioli eller majones
  • 4 stk salatblader
  • 2 stk tomater i skiver
  • 1 stk avokado

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 130 grader.
  2. Løs opp buljongterningen i varmt vann. Legg kjøttet i skiver i en ildfast form sammen med den lunkne buljongen. Dekk med aluminiumsfolie og varm i ovnen i ca 15 minutter.
  3. Mens kjøttet varmes sprøsteker du bacon i en stekepanne.
  4. Rist brødskivene i ovn eller brødrister.
  5. Ha på dressing, salat, tomat, avokado i skiver, bacon og den varme kalkunen på en ristet skive. Legg den andre skiven over og kos deg.