Pan con tomate
Enkelt, men det er skikkelig godt! Fint som en liten snacks. Kan spises alene, men smaker også godt sammen med en skive serranoskinke.
20 min
EnkelSlik gjør du
- Kok opp en kjele med vann. Blancher tomater ved å skjære et kryss i toppen på hver tomat, legg dem en og en i det kokende vannet for å skålde dem, cirka 30 sekunder. Ta opp og la dem kjølne i en bolle med isvann.
- Skrell tomatene og skjær dem i terninger, husk å fjerne stilken. Ha tomatene i en bolle og mos dem litt med en gaffel. Rør i ca 1 ss olivenolje.
- Skrell og knus hvitløksfedd. Riste brødskiver med hvitløk i en stekepanne i litt olivenolje til brødet er gyllenbrunt.
- Server brødskivene med en haug tomathakk, god olivenolje til å dryppe over, havsalt og pepper fra kvern. Frokosten er klar.