Baconburgere med pære, blåmuggost og rotgrønnsakschips

Lag hjemmelager rotgrønnsakschips til burgeren.

20-40 min
Middels
Baconburgere med pære, blåmuggost og rotgrønnsakschips

Slik gjør du

  1. Baconburgere med pære og blåmuggost

    1. 1
      Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er ferdigstekt. De siste minuttene legger du på en skive blåmuggost så den smelter.
    2. 2
      Del pæren i to, fjern kjernen og skjær den i tynne skiver.
    3. 3
      Varm brødene raskt over indirekte varme. Smør på American BBQ-saus, legg på ruccula og en burger i hver og avslutt med tynne skiver av pære.
  2. Rotgrønnsakschips

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Skrell grønnsakene og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel eller potetskreller.
    3. 3
      Legg dem i en haug på et stekebrett, hell over oljen og vend dem godt inn.
    4. 4
      Spre dem utover to brett slik at ingen overlapper, strø over salt og bak dem i 15-20 minutter til de er gylne og sprø.