-
Syltet sjalottløk: Skrell og del sjalottløken i to på langs, og skjær den i tynne skiver. Legg løken i et glass eller en skål. Kok opp eddik, vann, sukker og salt i en liten kjele. Rør til sukkeret har løst seg opp, og hell den varme laken over løken. La stå i 20 minutter før servering.
-
Potetbåtene: Forvarm ovnen til 220°C. Skjær potetene i båter og kok dem til de nesten er møre. Hell av vannet og vend potetene inn i olivenolje. Spre dem utover et stekebrett, strø over salt, og bak i ca. 30 minutter, til de er gylne og sprø. Server med sweet & smokey saus.
-
Burgere og bacon: Grill burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter. Legg på ost mot slutten av steketiden, slik at den smelter. Grill baconet til det er sprøtt.
-
Varm burgerbrødene raskt over indirekte varme. Smør på hamburgerdressing. Legg på ruccula, tomatskiver, burger, bacon og syltet sjalottløk. Server burgeren med ovnsbakte poteter.