-
Varm opp grillen og stek burgerne over direkte varme i noen minutter på hver side til de får en fin grillskorpe. Flytt dem over til indirekte varme og la dem steke videre til de er gjennomstekt. Mot slutten av steketiden legger du på osteskiver slik at de smelter. Varm burgerbrødene raskt på grillen.
-
Snitt hodekål og rødløk i tynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Skrell ingefær og finhakk den sammen med persille. Skrell ingefær og finhakk den sammen med persille.
-
Pisk sammen majones, drømmelett, sukker, eddik, flaksalt og pepper til en jevn dressing. Vend dressingen inn i grønnsaksblandingen og sett coleslawen til side slik at smakene får satt seg.
-
Smør BBQ-saus på burgerbrødene. Legg på et lag ruccola, noen skiver tomat og en saftig burger med smeltet ost. Topp med en god skje coleslaw.