-
Grill burgerne i 2-3 minutter på hver side på høy temperatur. Legg på blåmuggosten og la burgerne hvile på den lune siden i 5-6 minutter før servering.
-
Rundstykkene grilles raskt på hver side til de er sprø og gjennomvarme.
-
Smør valnøttpesto i bunnen på rundstykket, legg på syltede pærer, burgere og ruccula og hell over litt ekstra olivenolje og sitronsaft.
-
Skrell pærene, del dem i to, fjern kjernehusene og skjær dem i skiver på 0,5 cm. Kok opp vann, sukker og eddik, legg pæreskivene i, gi laken et oppkok og la dem trekke i ti minutter.
-
Rist valnøttene raskt i en stekepanne på høy varme så de får litt farge.
-
Legg dem i en bolle med basilikum, revet Grana Padano og olivenolje og kjør det sammen med en stavmikser.
-
Rett før servering rører du inn finrevet skall av hele sitronen, saften
av halve og litt flaksalt.