-
Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomvarme.
-
Varm brødene over indirekte varme. Smør bunnene med tapenade og legg på salat, burgere, reddik-, og avokadoskiver.
-
Hell vann, hvitvinseddik, sukker og limesaft i en kasserolle. Gi laken et oppkok og la den avkjøles.
-
Skjær kålen så tynt du kan, bruk helst mandolin. Skrell gulrøtter og skjær tynne strimler på langs.
-
Legg kål og gulrøtter i en skål. Riv limeskall og bland inn. Hell den avkjølte laken over grønnsakene. Dekk til med folie og la hvile i en time.
-
Grovhakk dill og bland sammen med grønnsakene før servering. Smak til med salt og server!
-
Bland eggeplommer, hvitvinseddik, dijonsennep og finhakket hvitløk i en bolle. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Smak til med salt og pepper.