Burger med fresh topping

En god topping kan gjøre en god burger enda bedre!

20-40 min
Middels
Burger med fresh topping

Slik gjør du

  1. Dette trenger du

    1. 1
      Grill burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter.
    2. 2
      Grill sellerirotskiver til det er tydelig grillmønster på begge sider, de er da møre. Denne prosessen tar ca 8 - 15 minutter.
    3. 3
      I mellomtiden lager du toppingen ved å legge paprika på grillen og griller den til den er helt svart. Legg den så i en pose og la den ligge i 4-5 minutter før du tar den ut og drar av skallet. Kutt i strimler. Legg løkskiver på folie på grillen og grill til gyllen farge, snu og la den ligge i 2-3 minutter. Grovhakk løkskiven og bland med paprika, cherrytomater, hakket basilikum, salt og pepper.
    4. 4
      Varm brødene raskt over indirekte varme. Fyll dem med salat, burger, grillet sellerirot og burgertoppingen.