-
Skjær fennikelen og reddikene i tynne skiver og vend sammen med babyleafen. Rist gresskarfrøene gylne i en tørr stekepanne til de er gylne og avkjøl dem.
-
Vask sitronen grundig, riv skallet over salaten, på den fineste settingen på rivjernet. Klem i saften, hell i 2 ss olje, salt og pepper og vend salaten sammen. Topp med gresskarkjernene.
-
Grill burgerne først over direkte varme på begge sider for en perfekt grillskorpe. Deretter griller du dem ferdig over indirekte varme. Varm brødene raskt på grillen.
-
Hell 1 ss olje i stekepannen og stek eggene. Server burgere med aioli, egg, syltet chili og salsa verde.
-
Rør sammen eplesidereddik, vann, sukker og salt i en skål til sukkeret har løst seg opp. Skjær chilien i tynne skiver og legg den i. La den hvile i romtemperatur i 1 time.
-
Finhakk sjalottløken og legg den i en skål med eddik i 15 minutter. Finhakk persillen og bland den med oljen og saltet i en annen skål. Hell av eddiken på sjalottløken og bland løken med persillemiksen.