Ingredienser
Frossen bringebæryoghurt
-
300
g
friske bringebær
lagt i fryseren
-
1
dl
melis
-
250
g
naturell yoghurt
-
1
ss
sitronsaft
Karamelliserte mandler
-
1
dl
grovhakkede mandler
-
2
ss
sukker
-
1
ss
smør
Slik gjør du
-
Legg bærene og boller / dessertglass i fryseren
1 time før du begynner.
-
Karamelliserte mandler
Ha grovhakkede mandler i en stekepanne, strø på sukker og la sukkeret smelte over middels varme. Ha i smøret og rør til alt er blitt karamell, legg blandingen på bakepapir og la alt kjøle seg. Brekk eller knus mandel-karamellen til biter som du deretter strør over iskremen.
-
Frossen bringebæryoghurt
Legg alle ingrediensene i en mikser, bland massen til passe konsistens. Lag store, fine kuler til hver, og server med karamelliserte mandler på toppen.