Mascarponegratinerte bjørnebær med appelsin
Imponere med dessert? Prøv denne oppskriften for suksess.
20-40 min
MiddelsTips!
Det er viktig at bærene fremdeles er godt frosne når de settes i ovnen. Hemmeligheten med denne desserten er kombinasjonen av varm, boblende ost sammen med bær som fremdeles er litt frosne. Kjempegodt!
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 250 grader, bruk gjerne varmluft. Bland osten med eggeplommer og vaniljesukker. Bland de frosne bærene med appelsinsaft og skall. Husk å ikke bruk den hvite delen av skallet, da blir den fort besk.
- 2Legg bærene i ovnsfaste porsjonsformer med en klatt ostekrem på toppen, og strø en teskje sukker over hver skål. Sett skålene i ovnen i ca. 5 minutter, til osten har begynt å boble opp og sukkeret på toppen har smeltet.
- 3Server gjerne med en gang, men minn gjerne gjestene på at den kan være veldig varm!
- 1