Mascarponegratinerte bjørnebær med appelsin

Imponere med dessert? Prøv denne oppskriften for suksess.

20-40 min
Middels
Mascarponegratinerte bjørnebær med appelsin
Tips!

Det er viktig at bærene fremdeles er godt frosne når de settes i ovnen. Hemmeligheten med denne desserten er kombinasjonen av varm, boblende ost sammen med bær som fremdeles er litt frosne. Kjempegodt!

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 250 grader, bruk gjerne varmluft. Bland osten med eggeplommer og vaniljesukker. Bland de frosne bærene med appelsinsaft og skall. Husk å ikke bruk den hvite delen av skallet, da blir den fort besk.
    2. 2
      Legg bærene i ovnsfaste porsjonsformer med en klatt ostekrem på toppen, og strø en teskje sukker over hver skål. Sett skålene i ovnen i ca. 5 minutter, til osten har begynt å boble opp og sukkeret på toppen har smeltet.
    3. 3
      Server gjerne med en gang, men minn gjerne gjestene på at den kan være veldig varm!