Sjokolademousse med nougat og fruktsalat

Vel bekomme!

Ingredienser

Sjokolademousse

  • 125 g mørk sjokolade
  • 2,5 ss Nugatti
  • 2 stk eggeplommer
  • 3 dl fløte
  • 0,5 stk ananas
  • 2 stk pærer
  • 1 eske bringebær
  • kvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikroen og avkjøl
litt. Visp inn nugatti og eggeplommer og rør blandingen
godt sammen. Vend sjokoladeblandingen i den lettvispede
fløten og hell i små skåler. La moussen stå kaldt i minst 2 timer.
    Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikroen og avkjøl litt. Visp inn nugatti og eggeplommer og rør blandingen godt sammen. Vend sjokoladeblandingen i den lettvispede fløten og hell i små skåler. La moussen stå kaldt i minst 2 timer.
  2. Skrell og skjær frukten i tynne skiver (bruk gjerne mandolin),
anrett skivene med friske bringebær på et fat og kvern litt sort
pepper over. Server sammen med sjokolademoussen.
    Skrell og skjær frukten i tynne skiver (bruk gjerne mandolin), anrett skivene med friske bringebær på et fat og kvern litt sort pepper over. Server sammen med sjokolademoussen.