Sjokoladetrøffel med bringebær

En annerledes vri på sjokoladetrøffelen.

20-40 min
Middels
Sjokoladetrøffel med bringebær

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp frosne bringebær og press dem gjennom en sil, du skal få ca 0,75 - 1 dl bringebærpuré. Hakk sjokolade og ha den i en bolle.
    2. 2
      Ha bringebærpuré, kremfløte og smør i en kjele, varm opp uten at det koker. Hell blandingen over den finhakkede sjokoladen og rør til kremen blir jevn og smidig. La sjokoladekremen kjølne i romtemperatur til den skal brukes.
    3. 3
      Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sett den i kjøleskapet.
      Fyll hvert bringebær med litt sjokoladekrem. Resten av kremen kan oppbevares i sprøyteposen til neste fest. Alternativt ruller du små sjokoladekuler som vendes i kakaopulver.