Ingredienser
-
3
dl
bringebær, frosne
-
200
gr
mørk sjokolade 72%
-
1,3
dl
kremfløte
-
40
gr
smør
-
1
kurv
bringebær
Slik gjør du
-
Kok opp frosne bringebær og press dem gjennom en sil, du skal få ca 0,75 - 1 dl bringebærpuré. Hakk sjokolade og ha den i en bolle.
-
Ha bringebærpuré, kremfløte og smør i en kjele, varm opp uten at det koker. Hell blandingen over den finhakkede sjokoladen og rør til kremen blir jevn og smidig. La sjokoladekremen kjølne i romtemperatur til den skal brukes.
-
Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sett den i kjøleskapet.
Fyll hvert bringebær med litt sjokoladekrem. Resten av kremen kan oppbevares i sprøyteposen til neste fest. Alternativt ruller du små sjokoladekuler som vendes i kakaopulver.