Juletiramisu med pepperkaker

Dette er den perfekte avslutningen på et godt julemåltid.

40-60 min
Middels
Juletiramisu med pepperkaker

Slik gjør du

    1. 1
      Pisk eggeplommene og halvparten av sukkeret til en luftig og lys eggedosis.
    2. 2
      Pisk sammen fløte og resten av sukkeret i en annen bolle til den så vidt begynner å stivne.
    3. 3
      Tilsett mascarponen og pisk blandingen til du kan se myke topper i kremen. Vend inn eggedosisen i blandingen.
    4. 4
      Bland kaffe og rom i en skål. Bruk en liten tesil og strø halvparten av kakaoen over en liten form (ca. 20 x 20 cm).
    5. 5
      Dypp pepperkaken i kaffen og dekk bunnen av formen med et dobbelt lag.
    6. 6
      Smør på halvparten av kremblandingen, gjenta med pepperkaker og krem. Avslutt med et jevnt dryss med kakao. Ønsker du å pynte den mer river du sjokoladen over.
    7. 7
      Sett tiramisuen kaldt i minst 4 timer for at den skal sette seg, ideelt sett i 24 timer.

Lignende oppskrifter