Kiwibrød med banan

Saftig og smakfullt kiwibrød med banan.

20-40 min
Middels
Kiwibrød med banan

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 175 grader, over- og undervarme.
    2. 2
      Smør inn en avlang form og dryss over potetmel
    3. 3
      Visp sukker og smør til luftig en konsistens og sett til side.
    4. 4
      Rør inn egg og moste bananer. Rør godt slik at alt blander seg.
    5. 5
      Ha i hvetemel, bakepulver, salt, vaniljesukker og kanel. Vend melblandingen inn i røren og hell røren over i formen.
    6. 6
      Topp bananbrødet med ferske kiwiskiver og stek på midterste rille, ca. 60 minutter. Brødet skal få en gyllenbrun skorpe når det er ferdig.
    7. 7
      Lag kremen.
    8. 8
      Server Kiwibrødet med frisk sitronkrem toppet med kiwi.