Rødbete- og sjokoladeis
En spennende isdessert med sjokolade og rødbete - perfekt for deg som vil prøve noe nytt.
20 min
MiddelsTips!
Bruk litt varmt vann for å få ut isen når den skal spises.
Slik gjør du
- 1Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk fløten til krem sammen
med sukker (sett til side 2 ss til rødbeteblandingen). - 2Pisk forsiktig inn Philadelphiaosten. Sett til side. Kjør rødbetene og 2 ss fløte til en jevn
krem med hjelp av en mikser. Bland sjokoladen forsiktig inn i fløte- og ostekremen. - 3Fordel rødbetekremen i bunnen av isformer eller små glass. Fyll på med sjokoladeblandingen.
- 4Stikk ned lange skjeer eller pinner. Rør forsiktig rundt langs kantene så isen blir fint
marmorert. Sett i fryser i ca. 3-4 timer til isen har stivnet.
- 1