Rødbete- og sjokoladeis

En spennende isdessert med sjokolade og rødbete - perfekt for deg som vil prøve noe nytt.

20 min
Middels
Rødbete- og sjokoladeis
Tips!

Bruk litt varmt vann for å få ut isen når den skal spises.

Slik gjør du

    1. 1
      Smelt sjokoladen over vannbad. Pisk fløten til krem sammen
      med sukker (sett til side 2 ss til rødbeteblandingen).
    2. 2
      Pisk forsiktig inn Philadelphiaosten. Sett til side. Kjør rødbetene og 2 ss fløte til en jevn
      krem med hjelp av en mikser. Bland sjokoladen forsiktig inn i fløte- og ostekremen.
    3. 3
      Fordel rødbetekremen i bunnen av isformer eller små glass. Fyll på med sjokoladeblandingen.
    4. 4
      Stikk ned lange skjeer eller pinner. Rør forsiktig rundt langs kantene så isen blir fint
      marmorert. Sett i fryser i ca. 3-4 timer til isen har stivnet.