Ingredienser
-
4
stk
gelatinplater
-
5
stk
eggeplommer
-
1
dl
sukker
-
1
stk
sitron, skall og saft
-
3
dl
kremfløte
-
1
Tips til topping
-
8
stk
marengs
-
2
stk
kiwi
-
2
dl
grønne druer
-
1
dl
pistasjnøtter, hakkede
-
litt mynte
-
1
raspet lime eller sitron
Slik gjør du
-
-
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 min.
Pisk sammen eggeplommer og sukker til eggedosis.
Varm gelatinet i vannbad med ca 5 ss vann og ha i sitronsaft og revet sitronskall. Rør sammen og ha det i eggedosisen.
-
Stivpisk kremfløten og rør inn eggedosisen. Bland godt sammen og ha det i en form. Sett kjølig i ca 2 timer til fromasjen blir stiv.
-
Server på et vakkert fat eller i glass sammen med toppingen.
Du kan også bruke en skje og fordele fromasjen på et fat toppet med knust marengs, druer, kiwi og mynte med litt raspet lime eller sitron.