Fiskepinner med squashsalat

Fiskepinner med squashsalat

La fiskepinnene komme til sin rett med dette godt tilbehør som også består av ruccula, Apetina og frisk basilikum.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Fiskepinner med salat av squash, ruccula, Apetina og basilikum

  1. Forvarm ovnen til 225 grader og stek fiskepinnene i 15 minutter.
  2. Rist mandlene i en tørr stekepanne til de er gylne i kantene.
  3. Vask og tørk sitronen godt og riv skallet av halve sitronen fint. Skjær squashene i tynne skiver på langs, deretter i strimler så det ligner spagetti.
  4. Legg dem i en stor salatbolle. Legg i ruccula, grove smuler av Apetina, grovhakket basilikum og mandler (spar noen til pynt).
  5. Pisk sammen saften av en halv sitron, honning, finhakket hvitløk og olje og smak til med en klype salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten og topp med sitronskall og resten av mandelflakene.
  6. Server sammen med fiskepinnene og resten av sitronen skåret i båter.