Fiskepinner med squashsalat
La fiskepinnene komme til sin rett med dette godt tilbehør som også består av ruccula, Apetina og frisk basilikum.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Fiskepinner med salat av squash, ruccula, Apetina og basilikum
- Forvarm ovnen til 225 grader og stek fiskepinnene i 15 minutter.
- Rist mandlene i en tørr stekepanne til de er gylne i kantene.
- Vask og tørk sitronen godt og riv skallet av halve sitronen fint. Skjær squashene i tynne skiver på langs, deretter i strimler så det ligner spagetti.
- Legg dem i en stor salatbolle. Legg i ruccula, grove smuler av Apetina, grovhakket basilikum og mandler (spar noen til pynt).
- Pisk sammen saften av en halv sitron, honning, finhakket hvitløk og olje og smak til med en klype salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten og topp med sitronskall og resten av mandelflakene.
- Server sammen med fiskepinnene og resten av sitronen skåret i båter.