Fiskepinnetaco med enkel guacamole

Fiskepinnetaco med enkel guacamole

Fiskepinner passer perfekt i tacolefser!

20 min
Middels

Slik gjør du

Fiskepinnetaco

  1. Stek fiskepinnene gylne og sprø i ovnen etter anvisning på pakken.
  2. Pakk lefsene inn i aluminiumsfolie og legg dem inn sammen med fiskepinnene mot slutten av steketiden.
  3. Server lefsene toppet med Drømmelett, guacamole, fiskepinner, mais og ost.
  4. Skjær limen i båter og klem saften over.

Enkel guacamole

  1. Del avokadoene i to og ta ut fruktkjøttet med en skje. Spar stenene, for hvis du legger dem i guacamolen etterpå, vil den forhindre at dippen blir brun.
  2. Mos avokadoen godt i en bolle med en gaffel, bland i limesaft og finhakket koriander (spar gjerne litt til servering) og smak til med salt.