Grønnsakschips med fiskepinner
Fiskepinner og rotgrønnsakschips med ruccula- og valnøttpesto er en middag både små og store vil elske.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Fiskepinner og rotgrønnsakschips
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Skrell og skjær grønnsakene i staver på 1x10 cm. Vend dem inn i olje, deretter griljermel og salt. Spre dem godt utover to stekebrett så ingen ligger oppå hverandre.
- Bak chipsene i ovnen i 20 minutter.
- Skru opp varmen til 225 og legg i fiskepinnene. Når chipsen og fiskepinnene er gylne og sprø, serveres de sammen med pestoen.
Ruccula- og valnøttpesto
- Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels lav varme.
- Avkjøl dem og legg dem i en foodprosessor sammen med finrevet hvitløk, ruccula og revet Grana Padano. Pulser det sammen til en grov miks.
- Tilsett 1 ss sitronsaft og olje og rør det sammen med en skje. Smak til med salt, pepper og sitron.