Pankonpanert torsk med rødbet, yoghurt og pesto

Pankonpanert torsk med rødbet, yoghurt og pesto

Dette er en skikkelig god hverdagsmiddag med fisk.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Ovnsbakt rødbet og pankonpanert torsk med yoghurt og pesto

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Del rødbetene i grove båter, vend dem inn i olje, eddik og salt. Bak dem på et stekebrett sammen med fisken til rødbetene er gjennomvarme og fisken er gyllen og sprø.
  3. I mellomtiden kjører du sammen basilikumblader, finrevet Grana Padano, grovhakket hvitløk, pinjekjerner og sitronsaft i en foodprosessor eller med en stavmikser til alt er jevnt hakket, men ikke en puré. Rør inn oljen med en skje til du har ønsket konsistens på pestoen og smak til med salt og pepper.
  4. Server den pankopanerte fisken og rødbetene sammen med yoghurt, pesto og noen basilikumblader.