Ingredienser
Dette trenger du
-
4
stk
torsk, ørret eller laks
-
1
stk
sitron
-
2
ss
olje
-
valgfrie urter
-
1
pk
bacon
-
2
fedd
hvitløk
-
400
g
hodekål
-
1
pk
sukkererter
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 180 grader. Legg den frosme fisken i en ildfast form. Press over sitronsaft etter smak, hell over litt olje og strø over urter. Stekes i ovn i ca. 12-15 min.
-
Mens fisken er i ovnen lager du tilbehøret. Bruk en stor stekepanne. Del opp baconet i små biter og stek det ved middels høy varme til det er sprøstekt. Skjær kål i store biter og stek den sammen med presset hvitløk og bacon. Når kålen er myk, tilsetter du sukkererter delt i to.
-
Skjær kål i store biter og stek den sammen med presset hvitløk og bacon. Når kålen er myk, tilsetter du sukkererter delt i to.