Frossen fisk

En god, rask og sunnere middag med mye smak.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 stk torsk, ørret eller laks
  • 1 stk sitron
  • 2 ss olje
  • valgfrie urter
  • 1 pk bacon
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g hodekål
  • 1 pk sukkererter

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Legg den frosme fisken i en ildfast form. Press over sitronsaft etter smak, hell over litt olje og strø over urter. Stekes i ovn i ca. 12-15 min.
  2. Mens fisken er i ovnen lager du tilbehøret. Bruk en stor stekepanne. Del opp baconet i små biter og stek det ved middels høy varme til det er sprøstekt. Skjær kål i store biter og stek den sammen med presset hvitløk og bacon. Når kålen er myk, tilsetter du sukkererter delt i to.
  3. Skjær kål i store biter og stek den sammen med presset hvitløk og bacon. Når kålen er myk, tilsetter du sukkererter delt i to.