Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Persillebakt sei

Persillebakt sei

Tips: Bruk fisken du har eller liker best.

20 min
Enkel
Persillebakt sei

Ingredienser

Slik gjør du

  • 1
    Rens seifileten for ben og skjær den i veldig tynne skiver. Legg fiskeskivene i en ildfast form.
  • 2
    Rør hvitløksmøret sammen med persille og sitronsaft og fordel klatter av blandingen over fisken. Sett formen i stekeovn på 200°C i 7 min. eller til fisken har «satt seg» – den skifter lett farge! Server med nypoteter eller med godt brød!