-
Sett ovnen på 200 grader. Ta frem 2 ildfaste former. En til fisk og en til poteter.
Skjær poteter i tynne skiver behold gjerne skallet. Vask purre, skjær vekk roten og del den i lange
strimler, ca 10 cm lange. Ha potetskiver og purre i en av formene sammen med olje og saft av 1/2
sitron. Stek i ovn i ca 20 min. De skal ikke bli sprø, bare myke.
-
Bland sammen raspet skall fra 1 sitron, saft av 1/2 sitron, pepperrot, creme fraiche og finhakket
dill. Smak til med salt og pepper. Legg fisk i den andre ildfaste formen og ha over creme fraicheblandingen.
Stekes i ovn samtidig med potetene i 20 min.
-
Tips:
• Server med sprø grønnsaker som sukkererter og vårløk.
• Du kan også bruke torsk, laks eller ørret i denne retten.
• Ønsker du en mer asiatisk smak kan du bytte sitron med lime og dill med koriander.