Ingredienser
Fiskepinner
-
600
g
torskefilet
-
Salt og pepper
-
2
stk
egg
-
2
dl
griljermel
-
2
dl
hvetemel
-
Smør og nøytral olje til steking
-
Poteter eller ris til servering
Rhode Island-dipp
-
2
dl
yoghurt naturell
-
2
ss
chilisaus
-
0,5
stk
sitron
Agurksalat
-
1
stk
agurk
-
0,5
stk
sitron
-
1
stk
rødløk
-
1
potte
dill
Slik gjør du
-
Del fisken opp i lange staver. Dryss over salt og pepper.
-
Visp eggene i en skål. Mål opp mel og griljermel i hver sin skål.
-
Dobbelpanér fisken ved først å dyppe den i mel, deretter egg og til slutt griljermelet. Sprøstek fisken i smør og olje. Server med kokt potet eller ris.
-
RHODE ISLAND-DIPP:
Rør sammen yoghurt, chilisaus og saften av 1/2 sitron. Smak til med salt og pepper.
-
AGURKSALAT
Skrell agurken og skjær den opp i valgfri form. Skvis resten av sitronen over. Finhakk rødløk og dill og strø over.