Ingredienser
Dette trenger du
-
1
pk
fiskeburger
-
0,5
stk
sjalottløk
-
1
ss
rødvinseddik
-
1
liten neve
frisk persille
-
3
ss
olivenolje
-
1
ss
majones (evt creme fraiche)
-
0,5
ts
dijonsennep
-
1
klype
sukker
-
0,5
stk
fennikel
-
1
stk
burgerbrød brioche
-
ruccola
-
flaksalt
-
nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Finhakk sjalottløken og legg i en skål sammen med eddiken. La det hvile i 10 minutter, hell av eddiken og rør inn finhakket persille, 1 ss olje og en klype salt.
-
I en annen skål rører du sammen majones, 1 ss olje, sennep, sukker og en klype salt
og pepper. Snitt fennikelen så tynt du klarer og vend den inn i majonesdressingen.
-
Varm fisken i en stekepanne med 1 ss olje. Varm brødet i ovnen til det er lunt og server det toppet med fiskeburger, ruccola, fennikelsalat og salsa verde.