Ingredienser
Fiskegrateng og ovnsbakt brokkoli med Grana Padano, mandler og chili
-
1
stk
Frossen fiskegrateng
-
1
stk
Brokkoli
-
2
ss
Olivenolje
-
0,5
ts
Flaksalt
-
1
neve
Mandler
-
1
stk
Rød chili
-
50
g
Grana Padano
-
1
neve
Frisk persille
-
1
stk
Sitron
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen og stek fiskegratengen etter anvisning på pakken.
-
Bryt brokkolien opp i grove buketter og vend dem inn i 1 ss olje. Spre dem utover et stekebrett, strø over en klype salt og bak dem i ovnen i ca. 15 minutter til de har fått litt farge i kantene.
-
Rist mandlene sprø i en tørr stekepanne på middels varme og grovhakk dem. Legg brokkolien på et fat, topp med 1 ss olje, mandler, finhakket chili og grana padano skåret i tynne flak med en potetskreller.
-
Server fiskegratengen toppet med finhakket persille og sitronbåter.