Ingredienser
Fiskekaker med salat
-
1
pk
Fiskekaker
-
0,5
dl
Gresskarkjerner
-
2
ss
Olivenolje
-
1
pose
Grønnkål
-
0,5
ts
Flaksalt
-
0,25 stk Kålrot
-
1
stor neve
Frisk persille
Appelsinvinaigrette
-
1
stk
Appelsin
-
1
dl
Olivenolje
-
1
ts
Honning
-
Flaksalt og nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne over middels varme og legg dem til side.
-
Hell 1 ss olje i pannen og stek fiskekakene til de er gjennomvarme.
-
Legg grønnkålen i en salatbolle, hell over 1 ss olje og salt. Klem grønnkålen sammen med hendene til fibrene har myknet.
-
Skrell og riv kålroten grovt og ha den i sammen med grovhakket persille og gresskarkjerner. Vend inn dressingen og server sammen med fiskekakene.
-
Finriv skallet av halve appelsinen og klem ut saften av hele i en liten bolle. Pisk inn olje og honning, og smak til med salt og pepper.