Fiskepakker med steinbit i karrismør

Ingredienser

  • 500 g Steinbitfilet

Karrismør

  • 0,5 stk Løk
  • 0,5 ss Karripulver
  • 1 ts Sambal oelek
  • 1 ts Eddik 7%
  • 75 g Smør
  • 800 g Kokt potet i skiver
  • Aluminiumsfolie
  • Salt og pepper
  • 3 stk Gulrøtter
  • 1 potte Gressløk
  • 1 dl Peanøtter, usaltede

Slik gjør du

  1. Begynn med karrismøret. Finhakk løken og fres den i litt av smøret. Bland inn karri, sambal oelek og eddik. La det putre videre noen minutter før du tilsetter resten av smøret og visper til det blir mykt. Smak til med salt og pepper. Legg to folieark på cirka 20 x 20 cm oppå hverandre per porsjon. Brett opp sidene og fordel potetene i bunnen på hver. Del opp fiskefileten i porsjoner og legg de på toppen. Dryss over salt og pepper og topp med karrismøret før du lukker igjen fiskepakkene. Grill de på svak varme i ca. 20 minutter. Høvle gulrøttene tynt med en mandolin. Når fisken er klar åpner du opp fiskepakkene og strør over gulrøtter, hakket gressløk og grovhakkede peanøtter.