Friterte fisketacoer med hot mayo, mangosalsa og kokosflak

Har du ikke prøvd fisketaco er det på høy tid!

Ingredienser

Fisketaco

  • 1 pakke Old El Paso Stand´N Stuff Mini Tortillas
  • 600 gram Torskefilet
  • 1 ts Salt
  • 2 krm Pepper
  • 1,5 dl Hvetemel
  • 1 stk Egg
  • 1 dl Griljermel
  • 1 liter Rapsolje

Hot mayo

  • 2 dl Majones
  • 4 ss Sriracha- saus
  • 1 klype Salt og pepper

Mangosalsa

  • 200 gram Mango
  • 1 stk Chili
  • 0,5 stk Lime
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 ss Eplecidereddik
  • 1 stk Koriander
  • 1 klype Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skjær fisken i større biter. Krydre med salt og pepper. Dypp fisken i mel, vispet egg og til slutt i griljermel.
  2. Hell oljen i en kjele med høye kanter og varm den opp til 180 grader. Friter noen fiske-biter om gangen inntil de er gylne, ca. 4 – 5 minutter. La renne av på kjøkkenpapir.
  3. Bland majones og sterk saus, smak til med salt og pepper.
  4. Skjær mangoen i mindre biter. Finhakk chilien. Bland alt sammen med limesaft, olivenolje og eplecidereddik. Tilsett koriander etter smak, og smak til med salt og pepper. Pynt retten med kokosflak.