-
Skrell potetene og selleriroten, og kutt dem i mindre terninger. Kok opp godt med vann, og tilsett potene og selleriroten. Kok dem møre. Sil av vannet. Tilsett finhakket hvitløk, og mos poteten med potetstapper eller stavmikser.
-
Tilsett melk og flytende margarin. Juster melkemengden etter hva slags konsistens du ønsker på pureen. Smak til med salt og litt kvernet pepper.
-
Strø et lett dryss salt over torsken cirka 10 minutter før den skal trekkes.
-
Kok opp en stor kjele med vann og ha i torsken når vannet begynner å koke. Skru så ned til lav varme, og la fisken trekke i 10 til 12 minutter. For ekstra god smak, ha i et par laurbærblad og litt sitronsaft i trekkevannet sammen med torsken.
-
Tilbered sausen som anvist på posen.
-
Kutt eller knekk av den trevlete delen av aspargesen cirka 2 til 3 cm opp fra bunnen. Kok opp en kjele med vann, når det koker har du i aspargesen. Så skal de fosskoke i 4 til 5 minutter. Avkjøl i rennende vann og stek dem raskt i pannen med litt kvernet pepper og et forsiktig dryss salt.
-
Anrett alt pån tallerken rykende varmt. Topp med friske urter om du har.