Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Laks i fløtesaus med spinat og saltbakte poteter

Laks i fløtesaus med spinat og saltbakte poteter

En laksemiddag er det perfekte avbrekket blant alle julens kjøttmiddager.

40-60 min
Middels
Laks i fløtesaus med spinat og saltbakte poteter

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Laks med spinat i fløtesaus

  2. Saltbakte poteter

  • 1
    Råstek laksen raskt på pannen i litt olivenolje. Den skal kun få en stekeskorpe. Legg til side.
  • 2
    Stek hvitløk sammen med babyspinat.
  • 3
    Stek til spinaten har falt litt sammen og tilsett fløten. Tisett noen dråper sitron (da tykner også sausen) og smak til med salt og pepper.
  • 4
    Småkok i ca. 2 minutter. Krydre laksen med salt og pepper. Legg laksen over fløte- og spinatblandingen.
  • 1
    Forvarm ovnen til 200 °C.
  • 2
    Ha salt i bunnen på en ildfast form. Vask potetene og legg dem i saltet. Strø litt salt over.
  • 3
    Stek potetene midt i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter, til de er møre.