Omelett med laks
En rask, enkel og sunn hverdagsmiddag for hele familen hvor alt lages i samme form så du slipper mye oppvask.
20-40 min
MiddelsTips!
Denne omeletten kan godt tas med i matpakken dagen etter, den smaker like godt kald.
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 180 grader. Pisk sammen egg og melk. Smak til med salt og pepper. Skrell poteter. Grovrasp poteter, fennikel og løk og bland inn i røren. Ha olje i en langpanne, eller en mindre ildfast form og stryk utover med fingrene. Hell omelett- og
grønnsaksrøre i formen. Stek i ovn i 15 min for langpanne eller 20 min for
en mindre ildfast form med høyere kanter. - 2I mellomtiden skjærer du fisk i terninger eller strimler. Når omeletten er stiv tar
du den ut av ovnen. Fordel fiskebiter jevnt på toppen, dekk med aluminiumsfolie. Fisken skal bakes i ettervarmen fra omeletten. - 3Skjær omelett i store skiver og server med frisk gressløk og sitronbåter.
- 1