Omelett med laks

En rask, enkel og sunn hverdagsmiddag for hele familen hvor alt lages i samme form så du slipper mye oppvask.

20-40 min
Middels
Omelett med laks
Tips!

Denne omeletten kan godt tas med i matpakken dagen etter, den smaker like godt kald.

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 180 grader. Pisk sammen egg og melk. Smak til med salt og pepper. Skrell poteter. Grovrasp poteter, fennikel og løk og bland inn i røren. Ha olje i en langpanne, eller en mindre ildfast form og stryk utover med fingrene. Hell omelett- og
      grønnsaksrøre i formen. Stek i ovn i 15 min for langpanne eller 20 min for
      en mindre ildfast form med høyere kanter.
    2. 2
      I mellomtiden skjærer du fisk i terninger eller strimler. Når omeletten er stiv tar
      du den ut av ovnen. Fordel fiskebiter jevnt på toppen, dekk med aluminiumsfolie. Fisken skal bakes i ettervarmen fra omeletten.
    3. 3
      Skjær omelett i store skiver og server med frisk gressløk og sitronbåter.