Ingredienser
Fetaostbakt laks
-
1
pk
laksefilet med skinn
-
1
stk
Squash
-
1
stk
rødløk
-
2
dl
Oliven
-
0,5
potte
Basilikum
-
2
fedd
Hvitløk
-
2
ss
Olivenolje
-
Salt
-
Pepper
-
1
pk
Fetaost
-
0,5
stk
Sitron
Slik gjør du
-
Skjær squash i tynne skiver. Del rødløk i båter og finhakk hvitløk. Fordel dette i en ildfast form og ha over oliven. Riv basilikum i biter og ha over sammen med olje, salt og pepper. Legg fisken på toppen med
skinnsiden på siden. Da er det lett å dra av skinnet ved servering! Del opp feta i 4 biter og legg oppå fisken. Press over sitronsaft. Stekes i ovn på 200 grader i ca. 15 min . Server gjerne med poteter, ris eller bønner.